Γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ τάξης

Πασχαλινές ευχές από τα παιδιά

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 στον προαύλιο χώρο του Domotel Xenia Βόλου πραγματοποιήθηκε η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ´ τάξης του σχολείου μας.
Όλοι οι μαθητές έλαβαν αναμνηστικά λευκώματα και άλλα δώρα, ενώ από τη λαμπερή γιορτή δεν έλειψαν τα πυροτεχνήματα, όλα ευγενική χορηγία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Την τελετή αποφοίτησης τίμησαν είτε με τη φυσική τους παρουσία, είτε με επιστολές, είτε με εκπροσώπους προσωπικότητες τόσο της πολιτικής όσο και της Ελληνογαλλικής πολιτιστικής συνεργασίας, άνθρωποι που ελπίζουμε να σταθούν διπλα στο Σχολείο και τους ανθρώπους του. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τόσο τη δημοσιογράφο κυρία Ροσσάνα Πώποτα για την παρουσίαση της βραδιάς, όσο και την οικογένεια Αποστολάκη για την ευγενική χορηγία των κρασιών της εκδήλωσης.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, παρουσιάστηκε και το νέο ΔΣ Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας, από τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Αναγνώστου, που διαμορφώνεται πλέον ως εξής:
Πρόεδρος:Ανθουλα Βουτσελά Γιαννακοπουλου
Αντιπρόεδρος:Άννυ Θεοδώρα Γαλανού
Γραμματέας: Ελένη Πιτσούλη Δρακάτου
Ταμιας:Αλεξιος Χιονίδης
Τακτικά μέλη: Ιωάννα Χονδροδημου-Αποστολακη, Σιούρας Νικόλαος, Ιωαννίδης Νεκτάριος (Άρης)

Ευχαριστούμε θερμά τα απερχόμενα μέλη, κυρία Γκέσκου και κύριο Αναγνώστου για την πολύτιμη βοήθειά τους, ώστε η μετάβαση στα νέα μας καθήκοντα να είναι ομαλή. Όραμά μας, ως νέο ΔΣ του Συλλόγου είναι να δουλέψουμε αρμονικά με εξωστρέφεια, ομαδικότητα και οργάνωση προκειμένου να είμαστε χρήσιμοι και τα παιδιά να μη στερούνται τίποτα από αυτά που αξίζουν και δικαιούνται να έχουν.
Με εκτίμηση,
ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων