ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ “ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ ΒΟΛΟΥ”

Πασχαλινές ευχές από τα παιδιά

Αγαπητοι γονείς,

Ως απερχόμενο ΔΣ του Συλλόγου μας, θα θέλαμε  να σας διαβεβαιώσουμε ότι από την 9-02-2023, που με την ψήφο σας πήραμε την σκυτάλη του ΔΣ, έως και σήμερα δουλέψαμε όλοι μας πρόθυμα, άοκνα και με γόνιμη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας, για να μπορούν τα παιδιά μας να απολαμβάνουν παροχές και μια πληθώρα εκδηλώσεων και δράσεων ψυχαγωγικού αλλά και ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Δρασεις τις οποίες αγκαλιάσατε και στηρίξατε και σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Κάποιοι από εμάς συμμετέχουμε εκ νέου στις αυριανές εκλογές με την ελπίδα αφενός ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί στη διοργάνωση εκδηλώσεων ιδιαίτερα απαιτητικών που ο Σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο στη μακρόχρονη πορεία του. Αφετέρου γιατί από την εμπειρία μας πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη η ήπια προσαρμογή των νέο εκλεγμένων μελών στις θέσεις που πρόκειται να καταλάβουν.

Ευχόμαστε το επόμενο ΔΣ του ιστορικού Συλλόγου μας να συνεχίσει την παράδοση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των μελών του, με τους γονείς και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας. Ευχόμαστε να αγαπήσει το ρόλο του και να συνεχίσει να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στο έργο που έχει να επιτελέσει.

Η Πρόεδρος:    Βουτσελά-Γιαννακοπούλου Ανθούλα

Αντιπρόεδρος:  Γαλανού   Άννυ-Θεοδώρα

Γραμματέας:     Πιτσούλη – Δρακατου Ελενη

Ταμίας:              Χιονίδης Αλεξιος

Τακτικό Μέλος:  Χονδροδημου- Αποστολάκη Ιωάννα

Τακτικό Μέλος:  Σιούρας Νικόλαος

Αναπληρωματικό Μέλος:  Ιωαννίδης Άρης