ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου εύχεται σε γονείς και μαθητές καλή και χαρούμενη σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.

-Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καλωσόρισε στο Σχολείο τους μαθητές και γονείς της Α΄ τάξης σε γνωστή καφετέρια της πόλης μας προσφέροντας αναμνηστικά δώρα και τετράδια τόσο στους μικρούς μαθητές όσο και στους υπόλοιπους.

-Ενεργή συμμετοχή των μελών του Δ.Σ. στον αγώνα/βόλτα δρόμου – στήριξη στο Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

– Στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Υγιεινής Διατροφής (16 Οκτωβρίου) το Διοικητικό Συμβούλιο ευαισθητοποίησε τα παιδιά στην υγιεινή διατροφή και μοιράστηκαν στους μαθητές μήλα του Αγροτικού συνεταιρισμού Πηλίου «ZAGORIN», προσφορά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου καθώς και παστέλι, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

-Σχετικά με τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής σας γνωρίζουμε ότι λόγω μη απαρτίας της προγραμματισμένης Γενικής Συνεύλευσης στις 21.10.2019 παρατείνεται η υποβολή των υποψηφιοτήτων έως τις 29 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13.30 με ημέρα πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και διεξαγωγής των εκλογών, σύμφωνα με την από 15.10.2019 Πρόσκληση, την 30η Οκτωβρίου στον ίδιο τόπο και ώρα 13.30-15.00.