Το σχολείο μας στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Στοά Τέχνης του Πολυχώρου Τσαλαπάτα «πλημμύρισε» σοκολάτα, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, χαρίζοντας χαμόγελα στο Χαμόγελο του Παιδιού. Η Β΄ τάξη του Σχολείου μας με τη δράση : Διαβάζουμε παιδικά βιβλία και… μαγειρεύουμε! στο πλαίσιο του Διήμερου Φεστιβάλ για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού, παρουσίασε το θεατρικό δρώμενο με τον τίτλο «Αχ σοκολάτα». Βασιλιάδες, λαιμαργίας πριγκίπισσες πήρε και από σαντιγί και σοκολάτα ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια των θεατών που κατέκλυσαν την αίθουσα και καταχειροκρότησαν τους μικρούς μαθητές. Γαλλικά τραγούδια και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες «έντυσαν»  την παράσταση και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με εργαστήρια ζαχαροπλαστικής. Όσα παιδιά παρευρέθησαν έφτιαξαν σε ομάδες τρουφάκια, τρένο από σοκολάτα και σο-λιχουδιές με σιντριβάνι σοκολάτας.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και το Σχολείο μας έδειξε για μία ακόμα φορά το πνεύμα αλληλεγγύης, ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης!

Η Στοά Τέχνης του Πολυχώρου Τσαλαπάτα «πλημμύρισε» σοκολάτα, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, χαρίζοντας χαμόγελα στο Χαμόγελο του Παιδιού. Η Β΄ τάξη του Σχολείου μας στο πλαίσιο του Διήμερου Φεστιβάλ για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού, παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο με τον τίτλο «Αχ σοκολάτα». Βασιλιάδες, λαιμαργίας πριγκίπισσες πήρε και από σαντιγί και σοκολάτα ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια των θεατών που κατέκλυσαν την αίθουσα και καταχειροκρότησαν τους μικρούς μαθητές. Γαλλικά τραγούδια και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες «έντυσαν»  την παράσταση και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με εργαστήρια ζαχαροπλαστικής. Όσα παιδιά παρευρέθησαν έφτιαξαν σε ομάδες τρουφάκια, τρένο από σοκολάτα και σο-λιχουδιές με σιντριβάνι σοκολάτας.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και το Σχολείο μας έδειξε για μία ακόμα φορά το πνεύμα αλληλεγγύης, ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης!