Η Καντινα της Αγαπης της Δ τάξης στην ΚΙΒΩΤΟ

Με αφορμή τη δεκαπενθήμερη προσπάθεια που γίνεται στο σχολείο μας για την καντίνα της αγάπης, όλα τα παιδιά της Δ τάξης, με τις δασκάλες τους κα. Λειβαδάρου Βασιλική και κα. Χατζηδημητρίου Έλλη μαγείρεψαν για καλό σκοπό!!

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή στάθηκαν και οι γονείς των μαθητών που ετοίμασαν εδέσματα για να προστεθούν με αυτά των παιδιών και να πουληθούν στα διαλείμματα προς όλους τους μαθητές/τριες. Με το ποσό που κατάφεραν να μαζέψουν τα παιδιά, αποφασίστηκε ομόφωνα να αγοραστούν σχολικά είδη και προιόντα πρώτης ανάγκης και να διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Την Πέμπτη 9-11-17 η Δ τάξη βρέθηκε στην Κιβωτό για να διαθέσει από κοντά τα προιόντα και να ξεναγηθεί στον χώρο. Στις εγκαταστάσεις αυτές τα παιδιά με την υπεύθυνη κα. Εύα Καραβοσιάνη, επισκέφτηκαν το ελαιοτριβείο, τους πετρόμυλους, το εργαστήριο παραγωγής ζυμαρικών και τον ζωολόγικό κήπο. Παιδιά και εκπαιδευτικοί ενθουσιάστηκαν με την οργάνωση και την καθαριότητα των χώρων. Στο τέλος επιστρέψαμε στο σχολείο έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.