ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Σας ενημερώνουμε για τη Φιλανθρωπική Δράση του Σχολείου μας κατά το διάστημα Ιουνίου2013- Ιανουαρίου 2014, για την οποία βραβεύτηκε από το Δήμο Βόλου.

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά 2013: από το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ 2013 που πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας με τη συμμετοχή των μαθητών, των γονέων, των εκπαιδευτικών και των Αποφοίτων του Σχολείου, συγκεντρώθηκε το ποσό των  3177€, τα οποία έχουν διατεθεί ως εξής:

Φίλες της Αγάπης Βόλου 100 €
Ελληνική Μέριμνα Βόλου 100 €
Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες 150 €
Ορφανοτροφείο Βόλου 100 €
Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Βόλου 100 €
Ε.Λ.Ε.Π.Α.Π. Βόλου 200 €
Κιβωτός του Κόσμου (Ενορία Αγίου Γεωργίου Ακαδημία Πλάτωνος Αθήνα) 100 €
Γηροκομείο Βόλου 100 €
Το Χαμόγελο του Παιδιού 100€
Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων: προσφορά σχολικών ειδών και αναψυκτικών 100 €
Ελληνική Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ και Συγγενών Διαταραχών Βόλου 100 €
Είδη  για το Κοινωνικό Παντοπωλείο 100 €
Βοήθεια σε ανάπηρους συμπολίτες 100€
Βοήθεια σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες – οικογένειες  170 €
Έρανος της Αγάπης Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος 20 €
Ερυθρός Σταυρός 10 €
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (τμήμα Μαγνησίας) 10€
Χρήματα που θα διατεθούν σταδιακά σε οικογένειες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς 1.517 €

1ος Ημι- μαραθώνιος για τη Φλόγα:  στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ δόθηκαν από τους μαθητές και τους γονείς όλων των τάξεων του Σχολείου το χρηματικό ποσό των 505 € κατά τη συμμετοχή τους στον Ημι- μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε στις 15-12-2013 στην παραλία της πόλης μας.

Χριστουγεννιάτικο Γαλακτόδεντρο: στις 21-12-2013 μαθητές του Σχολείου μας με συνοδεία εκπαιδευτικών πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Γαλακτόδεντρου, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, γέμισε με περίπου χίλια κουτιά γάλα μακράς διαρκείας, το οποίο θα διατεθεί σε οικογένειες συμπολιτών μας .

Κουμπαράδες αγάπης: Στα πλαίσια των δράσεων φιλανθρωπίας τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2013 διατέθηκε το ποσό των 60€ από τους κουμπαράδες των τμημάτων Ε1 και Ε2 σε οικογένειες συμπολιτών μας.

Τα παιδιά τραγουδούν για τα παιδιά:  Από τη Συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Ορφανοτροφείο  Βόλου για την ενίσχυση του Ιδρύματος την 1η Ιουλίου 2013 από τη Χορωδία του Σχολείου μας με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Μουσικής κ.Καγιά και τη συμβολή της Δ/νσης, των Εκπαιδευτικών και των Γονέων των μαθητών, συγκεντρώθηκε το ποσό των 500€ με τη μορφή δωρεάς από τους παρευρισκόμενους.

Στο Σχολείο μας εξακολουθούν να προστρέχουν για τρόφιμα οικογένειες συμπολιτών. Γι’αυτό το λόγο σας ενημερώνουμε ότι, αν επιθυμείτε, μπορείτε να φέρνετε τρόφιμα (κυρίως μακράς διαρκείας, λάδι και είδη πρώτης ανάγκης) τις ημέρες Δευτέρα και Πέμπτη, ώρα 13.00 – 14.30΄.
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας συγχαίρουμε όλους για τη στήριξη και την πολύ σημαντική προσπάθεια που καταβάλλετε σε αυτούς τους πραγματικά πολύ δύσκολους καιρούς, προσπάθεια που πηγάζει από το υστέρημά σας και από το περίσσευμα της αγάπης σας.