Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εορταγορά 2014

Γιορτή αγάπης διοργανώθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Άγιος Ιωσήφ Βόλου στις 5 Δεκεμβρίου 2014.

Η Διεύθυνση, οι Μαθητές, οι Εκπαιδευτικοί και οι γονείς με το πιο λαμπρό τους χαμόγελο διοργάνωσαν κι εφέτος τη φιλανθρωπική εορταγορά που περιελάμβανε χειροτεχνίες, κατασκευές και γευστικά εδέσματα . Ένα μελωδικό καλωσόρισμα απηύθυναν οι μαθητές των τάξεων Α, Β, Δ και η χορωδία του Σχολείου που ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες με την καθοδήγηση της μουσικού κ.Σ.Καγιά.

Τη διοργάνωση αγκάλιασαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και ο Σύλλογος Αποφοίτων με πρωτότυπες δημιουργίες και πολύ καλή διάθεση.

Σκοπός της εορταγοράς, που αποτελεί πια παράδοση για το Σχολείο είναι, η προσφορά αγάπης από το περίσσευμα της καρδιάς αλλά και από το υστέρημά τους στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε για την ενίσχυση οργανώσεων, συλλόγων και ιδρυμάτων της περιοχής μας και όχι μόνο.

Αν και οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν αρκετά τους μαθητές της Στ΄ τάξης που με τη βοήθεια των μαθητών της Ε΄ τάξης και με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, οργάνωσαν την εορταγορά, τελικά όλοι μικροί και μεγάλοι χάρηκαν τη μοναδική αυτή γιορτή της αγάπης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων για το Κοινωνικό Σχολείο κι ευχήθηκαν: και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά….