Βράβευση του Σχολείου μας

Πασχαλινές ευχές από τα παιδιά

9 Μαΐου : Ημέρα της Ευρώπης και η Περιφέρεια Θεσσαλίας οργάνωσε στη Λάρισα εκδήλωση , όπου απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε σχολεία της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας, που διακρίθηκαν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Το Σχολείο μας βραβεύτηκε για τη συμμετοχή και διάκριση του στον διαγωνισμό «kamishibai plurilingue » καθώς και για τη συμμετοχή και διάκριση του στον Διεθνή μαθητικό διαγωνισμό «Η Μάχη των Οχυρών». Τα βραβεία παρέλαβαν οι εκπαιδευτικοί που είχαν και την ευθύνη των προγραμμάτων- διαγωνισμών κ.κ. Αθανασία Ελευθερουλη και Ελλη Χατζηδημητριου.

Το σχολείο μας έχει πάντα εξωστρεφή χαρακτήρα. Οι συγκεκριμένοι διαγωνισμοί αποτελούν δύο από τις πολλές δράσεις, σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, στις οποίες λαμβάνουμε μέρος ως σχολείο, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των εκπαιδευτικών μας, τη διαθεσιμότητα και τον ζήλο των μαθητών μας.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, το γραφείο Europe Direct και όλους τους συντελεστές για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και τους ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική πρωτοβουλία, η οποία αποτελεί δείγμα αναγνώρισης και επιβράβευσης της δουλειάς μας καθώς και της προσπάθειας των μαθητών μας!

Στις 3 Μαΐου είχε προηγηθεί και η βράβευση του Σχολείου μας και του μαθητή της Δ’ τάξης Δημοτικού, Θωμά Σταυριδη, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, για το 3ο βραβείο στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό για την Μάχη των Οχυρών στην κατηγορία τρισδιάστατη κατασκευή.